Principal Innovació 8 consells sobre el boig de la bogeria de March Foolproof dels analistes de dades de la NCAA

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Gran campió de l'Est (i cap de sèrie general número 1) Villanova.Twitter

March Madness arriba, cosa que significa que els aficionats al bàsquet universitari es converteixen en estadístics aficionats mentre intenten predir qui guanyarà el torneig NCAA.

Però, atès que les probabilitats de triar un parèntesi perfecte són aproximadament un de cada nou quintilions , necessitareu una mica d’ajuda per esbrinar quina de les 64 equips del torneig triomfarà.

Per sort, un grup de bracketòlegs de la NCAA van proporcionar consells sobre com vèncer la resta de la vostra oficina durant un Reddit PERUT . Aquestes persones no formen part del comitè de selecció: són analistes de dades que basen les seves respostes en la història i les estadístiques dels torneigs.

També són els mags darrere de la NCAA Eina d'ajustament de bogeria , que recopila dades de tots els jocs del torneig NCAA des que el camp es va expandir a 64 equips el 1985.

A continuació, es detallen alguns dels seus millors consells:

Els colors de l’equip són importants

L’enfrontament més comú de la història dels torneigs són els equips vermells contra els blaus (com Arkansas vs. Carolina del Nord aquest any). Bones notícies per als talons de tar: segons els parèntesis , els equips blaus són 271-196 en aquests jocs.

Sis dels deu equips més guanyadors des de 1985 vesteixen de color blau: Duke, UNC, Kansas, Kentucky, UConn i UCLA. Aquests sis equips han guanyat 18 dels darrers 32 campionats nacionals.

Només sis equips vermells han guanyat un campionat nacional des de 1985: Louisville, Arizona, Indiana, Maryland, Arkansas i UNLV.

Les mascotes també són importants

La NCAA va fer un Immersió profunda en l'èxit del torneig de cada tipus de mascota i es va trobar que dels 290 equips que han jugat al torneig NCAA des de 1985, 87 han tingut mascotes humanes.

La categoria dels animals també és forta: els tigres i els bulldogs tenen 11 equips que els repeteixen cadascun. I la mítica secció de criatures està dominada pel cinc vegades campió nacional Duke Blue Devils, de manera que qualsevol equip que jugui a la plantilla de Mike Krzyzewski hauria de preparar-se per a una baralla.

És probable que es produeixin molèsties a la primera ronda

Especialment a aquests quatre enfrontaments :

• Núm. 14 Costa del Golf de Florida sobre l'estat de Florida número 3 —L’emoció d’una rivalitat a l’estat podria donar a l’FGC, un subdirector, l’impuls de molestar.
  • Núm. 14 de l'estat de Nou Mèxic per sobre del número 3 de Baylor— Baylor és 10-7 després d'un començament d'any 15-0, mentre que NMSU va guanyar una ratxa de 20 partits a la meitat de la temporada
  • Núm. 11 Rhode Island sobre el número 6 Creighton— El jugador de Star Creighton, Mo Watson, està lesionat, mentre que Rhode Island es va incendiar al torneig A-10.
  • 12 de Tennessee Mitjà per sobre de 5 de Minnesota— No deixeu que el rànquing us enganyi: segons les estadístiques , Middle Tennessee és un equip millor que l'any passat, mentre que Minnesota és pitjor.

No escolliu mai cap llavor de 16 per guanyar-ne una

Tot i que a tothom li agrada la història de la Ventafocs en els esports, la història dels torneigs no avala aquesta tendència. Cap llavor de 16 ha guanyat mai 1 llavor, i es mostren les dades Els enfrontaments 16-v-1 ni tan sols són jocs tancats. Cap d’aquests jocs ni tan sols ho ha estat decidit per una possessió des del 1996, que és més llarg del que han viscut la majoria dels jugadors del torneig del 2017.

Hi ha una raó per la qual 12 llavors sempre superen 5 llavors

En 28 dels darrers 32 anys, el classificat 12 ha guanyat almenys un partit de la primera ronda. Històricament , el lloc 12 ha estat el màxim sostre per a molts equips de conferències més petits, que sovint són una mica no provats però molt bons. D’altra banda, les grans llavors de la conferència 5 sovint no són campions que poden caure o esclatar.

Escollir els equips adequats de la Final Four és més important que predir amb precisió les primeres rondes

Menys de l’1 per cent de les persones que han jugat el joc de desafiaments NCAA en els darrers sis anys han passat de 4 a 4. Llavors, com us doneu una millor oportunitat?

Pot semblar un cop-out, però estadísticament, triar la llavor número 1 a les quatre regions per arribar a la Final Four és l’estratègia correcta. Fins i tot si només hi entren dos, encara ho teniu un 25% de probabilitats de guanyar el repte en línia de la NCAA. UCLA fenom Lonzo Ball.Twitter

No aposteu per UCLA

El jugador estrella de la UCLA, Lonzo Ball, ha estat la conversa de la ciutat, sobretot des que el seu pare Lavar va afirmar que era el seu fill millor que Stephen Curry . Però a la regió sud de la UCLA s’enfronten equips poderosos com Cincinnati, Kentucky, Butler i UNC. Com a estadístic va escriure , Els Bruins poden arribar a la Final Four? Absolutament. Però caldrà que Lonzo Ball jugui encara millor del que creu el seu pare.

Aposta per Gonzaga

Des del punt de vista estadístic, això pot ser el millor equip de Bulldog de la història , amb jugadors d’impacte en totes les posicions importants (cosa que explica per què són un número 1). Un parèntesi va declarar , No hi ha cinc millors apostes per guanyar-ho tot.

Per descomptat, totes les conjectures del món no poden predir al 100% el que passarà a la pista. Com els analistes va escriure quan un redditor va preguntar si sabia què passaria realment al torneig: La nostra suposició: ¯ (Tsu) / ¯.

Nota: aquestes estadístiques només s'apliquen al torneig masculí. Si ompliu un parèntesi per al campionat femení de bàsquet, aposteu per UConn Huskies .