Principal Nadons famosos Ryan Reynolds s'enllaça amb la seva filla James, de 8 anys, al partit de futbol del club que és copropietari: fotos

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Veure galeria   Blake Lively, Ryan Reynolds i els seus fills   NOMÉS ÚS EDITORIAL No s'utilitza amb àudio, vídeo, dades, llistes de partits (fora de la UE), logotips de clubs o lliga no autoritzats.   Blake Lively arriba a la catifa vermella del Forbes Power Women's Summit on Thursday, September 15 at Jazz at Lincoln Center in New York City.
Forbes Power Women's Summit, New York, United States - 15 Sep 2022
Crèdit d'imatge: Nigel Keene/ProSports/Shutterstock

Mentre que la major part d'Amèrica es sintonitzava per veure com els Philadelphia Eagles i els Kansas City Chiefs es van dirigir al Super Bowl LVII, Ryan Reynolds va ser embolicat en una marca diferent de 'futbol' el diumenge (29 de gener). Ryan, de 46 anys, va veure com el Wrexham A.F.C, el club de futbol gal·lès amb el qual és copropietari Rob McElhenney , es va enfrontar al Sheffield United F.C. d'Anglaterra. a la FA Cup. Ryan no estava sol mentre veia com els equips jugaven amb un emocionant empat: James Reynolds , seu i Blake Lievely La filla de 8 anys, es va unir al seu pare a la grada.

Nigel Keene/ProSports/Shutterstock

Durant un dels moments més alegres del partit, James va col·locar una gorra al cap del seu pare mentre semblava una mica nerviós per les possibilitats del seu equip. Va ser un partit d'anada i tornada furiós, amb els dos clubs intercanviant el lideratge abans que es toqués el xiulet final. En un moment donat, Ryan va sortir del seu seient per animar el club, cridant fort mentre la resta es va reunir al camp de casa de Wrexhman, The Racehorse Ground.

Blake, de 35 anys, no hi era amb el seu marit i la seva filla. En canvi, va veure el partit des de casa seva a Los Angeles. 'He comprat ESPN + avui', va subtitular una Història d'Instagram , 'només per veure el meu marit experimentar una ansietat paralizant en directe. Val la pena. Si no esteu veient aquest joc boig [Wrexham] ara mateix, us estàs perdent aquestes vibracions. Juguen un temps tres lligues més alt. I actualment guanyant. La vida no té sentit'.

El partit va acabar amb un empat 3-3. de Sheffield Oliver McBurnie va marcar al segon minut de partit, i Wrexham trigaria 48 minuts a respondre amb l'empat, cortesia de James Jones . Wrexham va saltar al capdavant quan Tomàs O'Connor va marcar al minut 61, però Oliver Norwood de Sheffield va empatar les coses quatre minuts després. Wrexham estava a punt per guanyar el partit quan Paul Mullin va marcar, però John Egan va marcar per Sheffield en la pròrroga, forçant una repetició.

'Molt decebut. Concedir una de les últimes puntades del partit d'una jugada a set és destripar', va dir el davanter del Wrexham Mullin a la BBC, per ESPN . 'Si només aguantem deu homes, aleshores hem acabat. Vaig pensar que érem el millor equip durant tot el partit, creant ocasions i semblant perillosos al descans. Els vam limitar a poques ocasions en joc obert'.

La FA Cup és la competició nacional de futbol més antiga del món. És una competició eliminatòria (és a dir, perds i te'n vas a casa), i Wrexham estava a punt de patir el malestar que els hauria reservat a la cinquena ronda del torneig. En comptes d'això, viatjaran a Bramall Lane de Sheffield United per a una repetició dissabte (4 de febrer), un dia abans del altres gran partit de futbol - també conegut com Super Bowl LVII.

Ryan i Rob McElhenney va comprar el club Wrexham el 2020 . Una sèrie FX, Benvingut a Wrexham , va documentar la presa de possessió del club per part de Ryan i Rob i les proves i tribulacions que comporta el futbol professional.

Feu clic per subscriure-us per rebre el nostre butlletí diari HollywoodLife gratuït per rebre les notícies més populars de les celebritats.